votre Ostoskori on tyhjä
 
Ulkovaatteet ja kengät myynnissä
Etusivu / Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Tilauksesi tulee olla 4-6 arkipäivää, jotta voit maksaa ja tilata kohteita ja vahvistaa toimituksen. Suorita toimitustiedot kassalla. Inspiraatio2001.fi kautta kaikki tilaukset prepaid inspiraatio2001.fi -palvelun jälkeen tarjoavat ilmaisen toimituspalvelun ilmaisen jakelupalvelun. Kuitenkin, kun asiakas päättää maksaa toimitusmaksun, sovelletaan. Lisäksi sovelletaan kansainvälisiä toimituksia, joissa tilaukset lähetetään kansainvälisiin kohteisiin.

Palauta ja palauta liiketoimet
Me inspiraatio2001.fi päätehtävänä on asiakkaidemme korkeimman tason tarve. Tarjoamme yksinkertaisen kahden päivän valuuttakurssipolitiikan, ja jos et ole täysin tyytyväinen ostoosi tai ongelmalliseen näkökulmaan, useimmat elementit voi ostaa osoitteesta www.inspiraatio2001.fi. Se saa eron minkä tahansa tuotteen kanssa, jonka haluat jakaa sisälle, niitä on lähetettävä sähköpostilla tai puhelimella, jotta voimme houkutella huomautuksemme kahtena toimituspäivänä käyttämällä samaa.

Rikkomuksen koossa, jotta voisimme antaa sinulle tai et halua tuotetta kaikissa tapauksissa, vaihdamme odotettua muotoa tai samaa tuotetta, joka tarjoaa sen käyttöön osakemarkkinoilla. Tällöin asiakkaan on lähetettävä tavarat osoitteeseen, kun hän ilmoittaa tietojen vaihtamisesta sähköpostitse. inspiraatio2001.fi ei ole vastuussa saman peruutuksen toimittamisesta.

Me kuitenkin ylläpidämme huippulaatuista inspiraatio2001.fi korkeinta standardia, jos valmistusvikoja on olemassa tai tavaratila ei vastaa, palautamme rahat pankkitilillesi. Sen on myös oltava sama tilannekuva toimitetuista tavaroista kahden päivän kuluessa sähköpostitse. Toimitus 2 päivän kuluessa, jos ilmoitus koskee vain korvausta.

Huomaa, että myös on välttämätöntä varmistaa, että tavarat palauttavat joka tapauksessa alkuperäiset pakkausmateriaalit (viivakoodit, merkinnät, etiketit jne.), Ei saa vahingoittaa tai saastuttaa.

Toivomme ostaa inspiraatio2001.fi -sivustolta varmistaaksemme, että asiakkaamme ja täydellinen ostosvastuumme ovat ensisijainen riski. Toivomme, että olet onnellinen joka kerta kun ostat meiltä aika tarjota parasta laatua olevia tuotteita ja palveluita.

Takaisin

© 2018 www.inspiraatio2001.fi. ulkoiluhousuja, vaellushousuja,lumikenkiä ja vaelluskengeleitä,syksy- ja talviurheilulajit verkkokaupoissa
Asiakaspalvelu,yksityisyys,shippinginfo ja paluu